Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy PIANTIK, y-tunnus 2526969-8.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


TOIMITUSTAVAT:

Paketit pyritään lähettämään 3-5vrk kuluttua tilauksesta.

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Itellan pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella. Toimitustavoissa on oletuksena “postipaketti”, jonka voit myöhemmin verkkokaupan kassalla muuttaa vaihtoehtoisesti noudoksi liikkeestämme.

1. POSTIPAKETTI 6,50 €
Itella Economy-paketti. Postista postiin, nouto klo 16 jälkeen. Kiinteä maksu.

2. NOUTO
Halutessasi voit myös noutaa tuotteet puodistamme Hyvinkäältä.

Mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on kuitenkin päässyt loppumaan, ilmoitamme tästä välittömästi ja palautamme tuotteen ostosta aiheutuneen maksusuorituksen asiakkaan ilmoittamalle tilille.


 

MAKSUTAVAT:

Maksut pankkipainikkeella

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

 


TUOTTEEN PALAUTUS:

Tuotteiden palautusaika on 14vrk ostohetkestä.

Palauttaessasi  tuotteita ota aina ensin yhteys meihin joko sähköpostilla pia@piantik.fi tai soittamalla 040-8650814.

Huomioithan että palautettavan tuotteen tulee olla täysin myyntikuntoinen. Myös alkuperäiset hintalaput ja mahdolliset tuoteselosteet tulee olla tuotteessa kiinni. Tuotteiden palautuksissa emme palauta postikuluja.

HUOM. Palautusoikeus ei koske alennustuotteita, elintarvikkeita, määrämittaan leikattuja nauhoja eikä sinettipusseista poistettuja tuotteita, ellei tuotteissa ole jotakin vikaa!

PALAUTUKSET OSOITTEESEEN:

Asiakaspalautus/PIANTIK

Tynintie 98, 05820 Hyvinkää

 

Rekisteriseloste